Egen blogg for friluft: "explore"

img5094Skilnaden mellom friluftsliv og liberalisme har jeg tidligere skrevet at for meg er minimal. Mitt liberalistiske ståsted er nært knyttet til min egen glede når jeg er ute og leker blant vann og trær. Allikevel har jeg funnet ut at en egen blogg for uteliv nok kan være lurt. Denne bloggen skal inneholde turskildringer, bilder, videoer og, når gresset gror langt nok, ekspedisjoner i egen hage. Og fordi jeg mener det norske språk i noen sammenhenger blir litt for smått (i forhold til menneskemengde som taler språket), skriver jeg den på engelsk.

Den første posten jeg har skrevet handler om isklatring i Rjukan, som jeg opplevde forrige helg. Håper det å dele disse erfaringene vil gi både inspirasjon og fine bilder av det flotte og spennende som finnes utenfor asfalten.

Du finner den nye bloggen på

http://explore.simeneide.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Simen Eide

Simen Eide

18, Sandefjord

Jeg er en liberal kar som bor i Sandefjord. Liker å tenke nye tanker. Leder i Vestfold Unge Venstre og Sandefjord Unge Venstre. Ser lyst på livet og er en evig optimist. Ellers både klatrer og elvekajakker jeg, noe jeg stortrives med!

Kategorier

Arkiv

hits