Arrgh, reklame i postkassa!

I dag skjedde det igjen. Etter å ha vært borte i helga kom jeg hjem til en postkasse som hadde mer flygeblader, gule priser og kampanjedager trykt utover seg enn jeg noen gang har fått brev. Og hva var 126427shreddedpaperegentlig til megt? En mager utgave av Venstres medlemsblad "Liberal" på åtte ark. Dette til tross for at jeg har skrevet med store tusjbokstaver på postkassen: "Ikke reklame =)". Frekke mennesker, kommer og forsøpler postkassa mi.

Det er MIN postkasse, men jeg får tydeligvis ikke lov til å bestemme hva som skal oppi der. Neida!

5 kommentarer

Feil

05.mai.2008 kl.20:31

Reklame er the shit!

Christian

05.mai.2008 kl.20:50

Posten er bedre å klage til siden disse merkene/krusedullene er de pålagt å respektere

Simen

05.mai.2008 kl.21:58

Er det posten som er ansvarlig? Lurte på å sende mail til alle bedriftene som hadde puttet oppi, men dette er jo mye enklere. Da blir det klagemail umiddelbart!

Takk for tips :)

Sondre

13.mai.2008 kl.23:16

Helt enig med deg, Simen. Reklame skal komme i postkassen hvis man selv ønsker.

Fått med deg "Ja takk"-prinsippet? Istedet for at vi må sette nei takk-klistremerke på postkassen, setter man på "ja takk" hvis man ønsker reklamen. Hvis man ikke setter på noe klistremerke skal det selvfølgelig ikke komme noe reklame i postkassen...:) Vi har jo ikke spurt etter det.

"Ja takk"-prinsippet er enkelt, og det er ekstremt miljøvennlig. Likevel har regjeringen sagt nei - av økonomiske grunner. Trist og leit.

Nina

20.mai.2008 kl.21:43

Bestill fra Grønn hverdag :-) gronnhverdag.no eller noe sånt.
(beklager at jeg bare invaderer bloggen din på denne måten, men regner med du synes det er greit :P)

Skriv en ny kommentar

Simen Eide

Simen Eide

18, Sandefjord

Jeg er en liberal kar som bor i Sandefjord. Liker å tenke nye tanker. Leder i Vestfold Unge Venstre og Sandefjord Unge Venstre. Ser lyst på livet og er en evig optimist. Ellers både klatrer og elvekajakker jeg, noe jeg stortrives med!

Kategorier

Arkiv

hits