Frekk, frekk Giske

Hm, mannen med alle festivalbåndene, Trond Giske, er ikke lite frekk. Han reiser rundt om på festivaler og lover bort mye penger. Selv fikk jeg se ham som elsker å dele ut andres penger i eget navn under Ekstremsportveko. Oh yeah, he had the money.

I det siste har det vært stor oppmerksomhet mellom bandet Disimmiles og Trond Giske, greit nok. Bandet er litt sure fordi ham aldri har sett på de, og det er forsåvidt ikke så rart selv hvor mange festivaler Giske får med seg. Men toppen av frekkhet så jeg nederst i en artikkel i dagbladet.no. I et forsøk på å kvele debatten presterer ham å si følgende:

 

- Jeg må si nei til 98 prosent av henvendelsene jeg får, og jeg kunne ikke komme på årets festival på grunn av private årsaker, sa han til Dagbladet.no, og påpekte at Dissimilis får en god slump med penger av Kulturdepartementet.


Betyr dette at de risikerer å miste støtten om de ikke "snart holder kjeft"?!

4 kommentarer

Ingeborg

02.jul.2008 kl.15:06

fin blogg:) besøk gjerne min og kommenter ;)

Tamara

02.jul.2008 kl.21:08

Hm, jeg tolket det ikke sånn. Men det er kanskje fordi mediene vrir det annerledes, slik at det ser ut som om Giske rettferdiggjør at han ikke har hatt tid til å høre på Dissimilis ved å si at han "gir de jo penger".

Eivin

02.jul.2008 kl.22:56

Har alltid syntes Trond Giske er en kjempedust! Han ser på Dissimilis som noe nedverdige, og menger seg med kongefamilien. Tror han er kul, HAN? Nå vil ikke Dissimilis ha noe med han å gjøre og det skjønner jeg dem godt

Simen

02.jul.2008 kl.23:25

Tamara, det kan godt hende det ikke var ment slik, men det faktum at de er avhengig av ham burde han holdt langt unna debatten - hvertfall ikke nevnt.

Dessuten er det jo paradoksalt at Giske får en slik status av å dele ut penger som ikke er hans - og at hans egne interesser får bestemme i tillegg. argh..

Skriv en ny kommentar

Simen Eide

Simen Eide

18, Sandefjord

Jeg er en liberal kar som bor i Sandefjord. Liker å tenke nye tanker. Leder i Vestfold Unge Venstre og Sandefjord Unge Venstre. Ser lyst på livet og er en evig optimist. Ellers både klatrer og elvekajakker jeg, noe jeg stortrives med!

Kategorier

Arkiv

hits