Unge Venstres sommerleir!

Da er unge venstres alternative hovefestival igang, og været er strålende - nesten litt for strålende, og som trivselsvakt i dag er nok hovedoppgaven å få folk til å drikke nok vann. Leiren ble åpnet i går med kulturell aften, og det var vel knapt noen som la seg før totiden, så kvelden må vel karakteriseres som en suksess. Jeg hadde til og med ansvar for vekking i dag morges, og nesten alle var på plass da Odd Einar Dørum startet sitt skoleinnlegg klokka ti: "Lærer, lærer, lærer".

Det viktigste momentet så langt er nok at Landsstyret i går vedtok å legge det nye programutkastet til grunn for programarbeidet som skal foregå fremover. Som medlem av komiteen er jeg selvfølgelig godt fornøyd med dette, for vi har hatt mange lange nattetimer på Venstres hus (og mange Justisenburgere med øl) i løpet av året.

Mange viktige spørsmål vil bli tatt opp gjennom programbehandlingen. Blant annet profitt ved friskoler og flat skatt er temaer som kommer til å bli avgjort. Det endelige programmet vedtas på Landsmøte i høst, men mange av debattene vil skje de nærmeste dagene. Derfor er det viktig å få de virkelig liberale stemmene inn.

I går fikk vi besøk av elbilen Buddy, og det var en utrolig morsom gocart som visstnok skal kunne gå i byen og nesten opptil 80 km/t. Dessverre var det dårlige muligheter for å kjøre bilen på bratte fjellveier med kajakk på taket, så jeg tror nesten at jeg må stå over. Jeg skal prøve å blogge litt hver dag her nede, så følg med ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Simen Eide

Simen Eide

18, Sandefjord

Jeg er en liberal kar som bor i Sandefjord. Liker å tenke nye tanker. Leder i Vestfold Unge Venstre og Sandefjord Unge Venstre. Ser lyst på livet og er en evig optimist. Ellers både klatrer og elvekajakker jeg, noe jeg stortrives med!

Kategorier

Arkiv

hits