Verveløs

Det siste året har det skjedd mye. Jeg har vært leder i Sandefjord Unge Venstre og frontet "heroin på resept" til tunge brukere av narkotika, jeg har vært leder i Vestfold Unge Venstre og fått en leder i gamle arbeiderblader mot meg. Det morsomste må vel ha vært da jeg fikk en sms fra en tydelig frustrert person som mente jeg hadde en skjenkepolitikk som Frp og en innvandringspolitikk lik SVs, og dermed mente jeg var i feil parti... jaja, løsningen finnes jo i sentrum!

I tillegg har jeg sittet i punkprogramkomitèen til Unge Venstre som leverte inn sitt andre utkast til Landsstyret på sommerleiren for litt over en uke siden. Der har det vært heftige debatter innad i organisasjonen, og jeg håper vi får et godt utgangspunkt for mye politisk debatt på landsmøte til Unge Venstre i høst.

Men utkastet er ferdiglevert og komiteen er ferdig. Samtidig var jeg på ekstraordinært årsmøte i både Vestfold og Sandefjord idag, der nye ledere ble valgt. Jeg flytter til Trondheim til høsten og håper å kunne engasjere meg der, men jeg håper Vestfold UV vil vokse og kunne bli et sterkt lag i et av Norges desidert peneste fylker. Ønsker Lars Kristian Lien lykke til med å fortsette der jeg sluttet!

p3192344
Programkomitèen som akkurat er ferdig med sitt mye omtalte førsteutkast på Sota Sæther.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Simen Eide

Simen Eide

18, Sandefjord

Jeg er en liberal kar som bor i Sandefjord. Liker å tenke nye tanker. Leder i Vestfold Unge Venstre og Sandefjord Unge Venstre. Ser lyst på livet og er en evig optimist. Ellers både klatrer og elvekajakker jeg, noe jeg stortrives med!

Kategorier

Arkiv

hits