Valldalen

Å våkne opp søndag morgen med dalsidene dekket i nysnø er en herlig opplevelse i høstværet. Fullt så fristende er det ikke å ta på seg vått ullundertøy og tørrjakke. Denne helgen var det padlesamling i Valldalen i fjordene innenfor Ålesund.

Vi dro av gårde torsdag kveld. Nedover E6 til Dombås, og så innover Romsdalen før vi kjørte opp Trollstigen. Det ble en obligatorisk stopp i Trollstigen der noen basehoppere kommer skremmende nær fjellveien, blant annet i Seven Sunny Days. I valldalen slo vi opp lavo sammen med et titalls andre mennesker som også hadde kommet over fjellet.

Fredagen gikk med til å padle en elv like ved, Myklebust. Vannstanden var lav, så det var lite annet som var mulig å padle.

erlend ut terskel 2
Erlend på vei ned andre terskel

Myklebust er en elv på rundt 500 meter, men det elva taper i lengde, tar den definitivt igjen på intensitet. Glisene satt godt festet på de fleste padlere som var der i mange småsklier og små terskler.

sven i sklia
Sven i sklia

På lørdagen dro vi over med ferge til Stranda, og padlet en Embla. En liten elv med mye trange passasjer, som gjør den både spennende og tildels interessant.

embla
Nest siste stryk på Embla

video:myklebustsklia
Meg ned sklia i myklebust - et skikkelig kick!

Én kommentar

Tom

07.okt.2008 kl.16:18

Sweet - fluid kayaks are de bom!! Nice lines - good scream!

Skriv en ny kommentar

Simen Eide

Simen Eide

19, Trondheim

En liberal og optimistisk kar opptatt av politiske ideer, klatring og elvepadling. Engasjert i Unge Venstre som en klar liberal stemme.

Kategorier

Arkiv

hits